753.896 ΠΡΟΪΟΝΤΑ - 75.129 ΚΩΔΙΚΌΣ - 65.859 EAN




MOVADO: TOMMY HILFIGER, SCUDERIA FERRARI, LACOSTE, HUGO BOSS & BOSS ORANGE



050618

Ανακαλύψτε όλες τις καινούργιες παραλαβές!
5 Ιουνίου 2018
WWT HEADER
 

watches TOMMY HILFIGER

TOMMY HILFIGER

Τα μοντέρνα ρολόγια χειρός του Tommy Hilfiger, του γνωστού Αμερικανού σχεδιαστή μόδας, είναι από τα best sellers στην Ελλάδα αλλά και στο emporiorologion.gr. Τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες, τα ρολόγια Tommy Hilfiger χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα που εγγυάται ο Όμιλος Movado, σε απολύτως λογική λιανική τιμή. Ανακαλύψτε πολλά νέα μοντέλα ανδρικών και γυναικείων ρολογιών μόνο στο emporiorologion.gr!

watches SCUDERIA FERRARI

SCUDERIA FERRARI

Τα ρολόγια SCUDERIA FERRARI δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις: τόσο τα μοντέλα ρητίνης της βασικής συλλογής όσο και τα πιο περιζήτητα μοντέλα, τα μηχανικά ρολόγια Made in Italy, ενώ κινούνται σε άλλες τιμές λιανικής, αυτό που δεν αλλάζει είναι το πάθος που συνδέει τον καρπό του χεριού αυτού που το φοράει με την ιστορία του πιο αγαπημένου αγωνιστικού αυτοκινήτου στον κόσμο και στην Ιταλία ειδικότερα: το FERRARI! Ανακαλύψτε τα ρολόγια SCUDERIA FERRARI που παράγονται από το Group MOVADO
με άδεια από την FERRARI, σε αποκλειστική τιμή μόνο στο emporiorologion.gr

watches LACOSTE
LACOSTE

Τα ρολόγια Lacoste ήταν πάντα μια από τις πιο φρέσκες συλλογές της χρονιάς, ιδανικές για την καλοκαιρινή περίοδο, δίνοντας πάντα ένα άγγιγμα  καλοκαιριού στον καρπό. Με απόλυτα προσιτές τιμές για το κοινό, παράγονται με την άδεια της Lacoste από το Movado Group, έναν αμερικανό γίγαντα, ηγέτη στην παραγωγή ρολογιών μόδας για γυναίκες και άνδρες.


 Λαμβάνετε το μήνυμα αυτό επειδή έχετε καταχωρηθεί στην ιστοσελίδα μας.
Η Αφοί Μπινή ΟΕ δεν αποστέλλει τις πληροφορίες που σας αφορούν σε τρίτα μέρη και σέβεται πλήρως την ιδιωτικότητά σας. Για περισσότερες σχετικές πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.
Αυτό το μήνυμα στάλθηκε αυτοματοποιημένα οπότε τυχόν απάντησή σας δεν θα φθάσει σε εμάς
Για ομαλή παραλαβή των μηνυμάτων μας, προσθέστε παρακαλούμε την διεύθυνση info@emporiorologion.gr στον κατάλογο των διευθύνσεών σας.

Για διαγραφή σας από την λίστα παραληπτών, κάνετε  κλικ
 
ΕΔΩ
footer wwt