756.292 ΠΡΟΪΟΝΤΑ - 75.143 ΚΩΔΙΚΌΣ - 65.898 EAN




ILG GROUP: TIMBERLAND, GANT, CERRUTI



300618

 
Οι Νέες Παραλαβές του Καλοκαιριού!
30 Ιουνίου 2018
 
WWT HEADER
 

TIMBERLAND watches

TIMBERLAND
SPORT WATCHES

Ανακαλύψτε τις τελευταίες αφίξεις ρολογιών Timberland, της αποκάλυψης της φετινής σεζόν στην αγορά της Ελλάδας, με το αδιαμφισβήτητο στυλ αλλά και χρώματα: όλες τις κλασικές μπεζ-καφέ, γκρι και μαύρες αποχρώσεις, αλλά και το παγκοσμίου φήμης "πορτοκαλί Timberland".
Κάσες αλουμινίου ή ανοξείδωτου ατσαλιού, ανθεκτική PVD επίστρωση, μηχανές Ιαπωνικές quartz και διάφορες λειτουργίες σε κάθε μοντέλο: backlight, χρονογράφοι, αντίστροφη μέτρηση, ξυπνητήρι, ένδειξη ημερομηνίας και ημέρας. Ανακαλύψτε τα όλα, ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΑ 24h!

GANT watches

GANT
ΡΟΛΟΓΙΑ SMART CASUAL

Αθλητική, χαλαρή, αυθεντική - αυτές είναι οι λέξεις που περιγράφουν καλύτερα τον τρόπο ζωής του GANT. Η συλλογή ρολογιών GANT προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων, τα οποία ενσωματώνουν καινοτόμα στοιχεία χωρίς να χάσουν τον τυπικό χαρακτήρα GANT. Ανακαλύψτε στην ιστοσελίδα μας τη νέα
συλλογή ρολογιών GANT 2018!

CERRUTI watches
CERRUTI 1881
TIMELESS TIMEPIECES
Η μόδα δεν είναι μόνο μια αισθητική και πολιτισμική αντανάκλαση της εποχής μας, η μόδα είναι επίσης ένας τρόπος ζωής και μια κατάσταση του νου.- Nino Cerruti
Οι ρίζες της Cerruti, που χρονολογείται από το 1881, είναι στην Biella, παγκόσμιο κέντρο υφασμάτων για την ανδρική μόδα, και από τότε ήταν παγκόσμιος trendsetter.
Η αιτία απίστευτη επιτυχία της Cerruti στον κόσμο της μόδας, μπορεί να βρεθεί στη συλλογή των ρολογιών τους, όπου το εμπορικό σήμα δώσει την άδεια χρήσης του ονόματος στην ελβετική ILG (Luxury International Group). Όλα τα ρολόγια που πωλούνται με το σήμα Cerruti 1881 είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με την κύρια έννοια του Οίκου Cerruti - "προσβάσιμη πολυτέλεια".
Όλα τα τελευταία μοντέλα σε έκπτωση που δεν έχει δει ποτέ πριν!
 


 Λαμβάνετε το μήνυμα αυτό επειδή έχετε καταχωρηθεί στην ιστοσελίδα μας.
Η Αφοί Μπινή ΟΕ δεν αποστέλλει τις πληροφορίες που σας αφορούν σε τρίτα μέρη και σέβεται πλήρως την ιδιωτικότητά σας. Για περισσότερες σχετικές πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.
Αυτό το μήνυμα στάλθηκε αυτοματοποιημένα οπότε τυχόν απάντησή σας δεν θα φθάσει σε εμάς
Για ομαλή παραλαβή των μηνυμάτων μας, προσθέστε παρακαλούμε την διεύθυνση info@emporiorologion.gr στον κατάλογο των διευθύνσεών σας.

Για διαγραφή σας από την λίστα παραληπτών, κάνετε  κλικ
 
ΕΔΩ 
footer wwt