689.279 ΠΡΟΪΟΝΤΑ - 74.179 ΚΩΔΙΚΌΣ - 63.828 EAN




AIGNER ELEGANCE, SKAGEN MINIMALISM, SECTOR EXPANDER SPORTIVITY



091018


???? ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΜΑΣ 
9 Οκτωβρίου 2018

testata emporiorologion.gr

AIGNER watches

AIGNER
ΩΡΟΛΟΓΙΑ SWISS MADE

Η διάσημη γερμανική ετικέτα μόδας Aigner ιδρύθηκε το 1965 στο Μόναχο. Η Etienne Aigner στόχευε στη δημιουργία ενός αριστοκρατικού και μοντέρνου εμπορικού σήματος που συνδυάζει τη γερμανική αυστηρότητα και την ιταλική κομψότητα. Λίγα χρόνια αργότερα, η Aigner παρουσίαζε ήδη ρούχα, τσάντες, παπούτσια, αξεσουάρ και, από το 1980, ρολόγια χειρός. Χαρακτηριστικό γνώρισμα της μάρκας είναι το γράμμα Α, με την μορφή πέταλου. Τα ρολόγια είναι SWISS MADE, όπως αναγράφεται στο καντράν.

Sector Expander watches

SECTOR EXPANDER
ENTRY LEVEL SPORT ΡΟΛΟΓΙΑ

SECTOR EXPANDER - ρολόγια φτιαγμένα ειδικά για τον κόσμο του επαγγελματικού αθλητισμού. Τα SECTOR EXPANDER αποτελούνται απο τρεις βασικές οικογένειες: STREET, OUTDOOR και CARDIO, και είναι σχεδιασμένα για διάφορα αθλήματα.
Ανακαλύψτε τα με τιμές από 24,00 €!

Orologi Skagen

SKAGEN DENMARK:
ΜΙΝΙΜΑΛΙΣΜΟΣ BY FOSSIL GROUP

Το brand Skagen είναι συνώνυμο της ηθικής στάσης και της προσοχής στο περιβάλλον σε κάθε στάδιο της παραγωγής των ρολογιών του: η μάρκα ασκεί έξτρα ελέγχους στην ποιότητα των πρώτων υλών, βελτιώνοντας συνεχώς την παραγωγική διαδικασία. Ο κύριος στόχος του Skagen είναι να χρησιμοποιεί τεχνολογίες απόλυτα ασφαλείς για το περιβάλλον. Η Skagen βλέπει την μεγέθυνση και την ανάπτυξή της όχι μόνο με την αύξηση των πωλήσεων, αλλά και με την ευκαιρία να συμβάλει στη διατήρηση και βελτίωση της οικολογικής ισορροπίας.


Λαμβάνετε το μήνυμα αυτό επειδή έχετε καταχωρηθεί στην ιστοσελίδα μας.
Η Αφοί Μπινή ΟΕ δεν αποστέλλει τις πληροφορίες που σας αφορούν σε τρίτα μέρη και σέβεται πλήρως την ιδιωτικότητά σας. Για περισσότερες σχετικές πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.
Αυτό το μήνυμα στάλθηκε αυτοματοποιημένα οπότε τυχόν απάντησή σας δεν θα φθάσει σε εμάς
Για ομαλή παραλαβή των μηνυμάτων μας, προσθέστε παρακαλούμε την διεύθυνση info@emporiorologion.gr στον κατάλογο των διευθύνσεών σας.

Για διαγραφή σας από την λίστα παραληπτών, κάνετε  κλικ
ΕΔΩ
footer_news_emporiorologion.gr_2015