688.621 ΠΡΟΪΟΝΤΑ - 74.061 ΚΩΔΙΚΌΣ - 63.712 EAN




FURLA, Η ΠΑΡΆΔΟΣΗ ΤΗΣ ΙΤΑΛΊΑΣ ΣΤΟ ΧΈΡΙ ΣΑΣ



Furla

 
από το Morellato-Sector, σε εξαιρετική τιμή προσφοράς!

20 Νοεμβρίου 2018
WWT HEADER
 
OROLOGI FURLA LOGO

Orologi FURLA

Η Furla είναι μια κορυφαία εταιρεία δερματίνων ειδών, που ιδρύθηκε το 1927 από την Aldo Furlanetto στη Μπολόνια και ειδικεύεται στα δερμάτινα είδη μόδας, με ιδιαίτερη έμφαση στις γυναικείες τσάντες: μακρά παράδοση χειροτεχνίας, εμπειρία, αίσθηση ομορφιάς και αφοσίωση στην καινοτομία για πάνω από 90 χρόνια.
Από το 2016, τα ρολόγια Furla παράγονται από το Morellato-Sector Group και διανέμονται σε 79 χώρες και πάνω από 4.000 σημεία πώλησης στην Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μέση Ανατολή και την Κίνα.
Τα ρολόγια Furla είναι η ενσάρκωση αποκλειστικών και υψηλής ποιότητας λεπτομερειών όπως η αρχική δημιουργική προσέγγιση των ασυνήθιστων σχημάτων, τα φωτεινά συναισθήματα και ο σύγχρονος ιταλικός τρόπος ζωής. Οι συλλογές των ρολογιών Furla έχουν το ίδιο όνομα με τις συλλογές των εξαρτημάτων μόδας Furla, οι οποίες συμπληρώνουν τις συλλογές DNA σε διάφορα στοιχεία και χρώματα, επιτρέποντας έτσι τη δημιουργία ενός συνολικού "total look" της γυναίκας που τα φοράει.
Ιδιαίτερα αξιοσημείωτη είναι η συλλογή της Furla Metropolis, Giada: το λουράκι αυτού του ρολογιού μπορεί εύκολα να αλλάξει χάρη σε έναν απλό μηχανισμό. Διατίθενται λουράκια 13 και 16 mm.
Στις γραμμές Furla Pin υπάρχουν 3 αποσπώμενα κοσμήματα τα οποία μπορούν εύκολα να αναδιοργανωθούν, επιτρέποντας την αλλαγή της εμφάνισης του εξαρτήματος. Αποκλειστική συσκευασία δώρου επιτρέπει την αποθήκευση του αξεσουάρ χωρίς να χάσει τα κοσμήματα.

 
Ωρολόγια Furla με ειδική Έκπτωση!

Furla

FURLA Mod. EVA R4253101501FURLA Mod. METROPOLIS R4251102519.jpgFURLA Mod. EVA R4253101515

Λαμβάνετε το μήνυμα αυτό επειδή έχετε καταχωρηθεί στην ιστοσελίδα μας.
Η Αφοί Μπινή ΟΕ δεν αποστέλλει τις πληροφορίες που σας αφορούν σε τρίτα μέρη και σέβεται πλήρως την ιδιωτικότητά σας. Για περισσότερες σχετικές πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.
Αυτό το μήνυμα στάλθηκε αυτοματοποιημένα οπότε τυχόν απάντησή σας δεν θα φθάσει σε εμάς
Για ομαλή παραλαβή των μηνυμάτων μας, προσθέστε παρακαλούμε την διεύθυνση info@emporiorologion.gr στον κατάλογο των διευθύνσεών σας.

Για διαγραφή σας από την λίστα παραληπτών, κάνετε  κλικ
ΕΔΩ
footer wwt