756.420 ΠΡΟΪΟΝΤΑ - 75.130 ΚΩΔΙΚΌΣ - 65.917 EAN




ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΌΣΦΑΤΑ BESTSELLERS SWATCH + WATCHMAKER MILANO + FOSSIL



220219

????Εκπτώσεις έως 75%! ????
22 Φεβρουαρίου 2019

testata emporiorologion.gr

 
ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ

Μετά τις καθυστερήσεις που οφείλονται και στην έναρξη της ηλεκτρονικής τιμολόγησης, ξεκινήσαμε αυτό το μήνα να παραλαμβάνουμε τις πρώτες αφίξεις καινούργιων προϊόντων για το 2019: ας ξεκινήσουμε με ένα νέο απόθεμα ρολογιών Swatch: πάντα μοντέρνα, πολύ καινούργια μοντέλα που προσφέρονται με έκπτωση έως 60%, από το μοντέλο Limbo Dance, που με το φωτεινό κίτρινο χρώμα θα φωτίζει τις βιτρίνες σας, στο καινοτόμο σύστημα 51, το αυτόματο ρολόι που αποτελείται από τα λιγότερα εξαρτήματα στον κόσμο, μόνο 51 κομμάτια για να δώσουν ζωή στο Sistem Schwiiz

Watchmaker Milano κλασικά και καλαίσθητα, ενσωματώνουν τα υφάσματα της χειροποίητης κλωστοΥφαντουργίας και μια διαχρονική καλαισθησία, όπως η συλλογή Bellagio, που σχεδιάστηκε με την έμπνευση από τα καταδυτικά ρολόγια της δεκαετίας του '70, αλλά ξαναδιαμορφώθηκε με σύγχρονα υλικά. Πρόκειται για ένα vintage μοντέλο, αλλά τεχνικά εξαιρετικό: διαθέτει κάσα από γυαλισμένη ρητίνη διαμέτρου 40 mm, μονόδρομη περιστροφική στεφάνη, μεταλλικό γυαλί με αντιανακλαστική επίστρωση, κορώνα με διπλή στεγανοποίηση, καντράν με luminous δείκτες, για να φαίνεται καλά κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και το βράδυ κάτω από τα αστέρια.

Παρουσιάζουμε επίσης νέα μοντέλα της Fossil σε έκπτωση έως 65% ... περιλαμβανομένων των bestsellers FOSSIL Q, τα SMARTWATCH ρολόγια του Αμερικάνικου group.

 
SWATCH watches
Ανακαλύψτε την προσφορά!

red arrow

OROLOGI GANT
 
WATCHMAKER MILANO
Τα αληθινά Μιλανέζικα ρολόγια!

red arrow

OROLOGI watchmaker
 
FOSSIL watches
Τα best sellers σε τιμή ... confidential!

red arrow

OROLOGI FOSSIL
Λαμβάνετε το μήνυμα αυτό επειδή έχετε καταχωρηθεί στην ιστοσελίδα μας.
Η Αφοί Μπινή ΟΕ δεν αποστέλλει τις πληροφορίες που σας αφορούν σε τρίτα μέρη και σέβεται πλήρως την ιδιωτικότητά σας. Για περισσότερες σχετικές πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.
Αυτό το μήνυμα στάλθηκε αυτοματοποιημένα οπότε τυχόν απάντησή σας δεν θα φθάσει σε εμάς
Για ομαλή παραλαβή των μηνυμάτων μας, προσθέστε παρακαλούμε την διεύθυνση info@emporiorologion.gr στον κατάλογο των διευθύνσεών σας.

Για διαγραφή σας από την λίστα παραληπτών, κάνετε  κλικ
ΕΔΩ