688.596 ΠΡΟΪΟΝΤΑ - 74.029 ΚΩΔΙΚΌΣ - 63.672 EAN




ΩΡΟΛΌΓΙΑ FRENCH CONNECTION, TED BAKER ΚΑΙ KENNETH COLE



110518


Δύο καινούργια Βρετανικά bestsellers και μία σταθερή αξία από την Αμερική!
 
11 Μαϊου 2018
WWT HEADER
 

 FRENCH CONNECTION watches

FRENCH CONNECTION UK

Έχουν περάσει λίγες μέρες από τη στιγμή που 'ανέβηκαν' τα ρολόγια της FRENCH CONNECTION στον ιστότοπό μας: παρά το όνομά τους, αυτό το εμπορικό σήμα είναι εντελώς βρετανικό, γεννημένο και μεγαλωμένο στο Λονδίνο. Η FRENCH CONNECTION, γνωστή και ως FCUK (French Connection UK), ιδρύθηκε το 1972 δίνοντας έμφαση στη δημιουργία καλά σχεδιασμένων και οικονομικά προσιτών μοντέλων.

AsΌπως πολλές άλλες μάρκες μόδας, η εταιρία έχει παραχωρήσει τον Όνομά της για την πετυχημένη δημιουργία επώνυμων προϊόντων μόδας: αρώματα, γυαλιά ηλίου αλλά και ρολόγια κομψά και μοναδικά.

Τα ρολόγια French Connection κατασκευάζονται με την άδεια της μητρικής εταιρείας ILG (International Luxury Group) και περιλαμβάνουν τεράστια ποικιλία χρωμάτων, διακοσμημένα με ημιπολύτιμους λίθους, μέταλλο ή αυστριακούς κρυστάλλους. Τα μοντέλα για άνδρες είναι πιο κλασικά, με μεγαλύτερα μπρασελέ και λουράκια από μέταλλο ή δέρμα. Τα γυναικεία είναι πιο εκλεπτυσμένα, με γοητευτικό και κομψό φινίρισμα.

TED BAKER watches

TED BAKER London

Τα ρολόγια Ted Baker έχουν τις ρίζες τους σε ένα ανδρικό κατάστημα μόδας, κλασικό αλλά dandy, το οποίο άνοιξε στη Γλασκώβη το 1988. Σήμερα η Ted Baker έχει περίπου 2.000 καταστήματα σε περισσότερες από 30 χώρες και προσφέρει ρούχα, τσάντες, παπούτσια και αξεσουάρ, για άντρες και γυναίκες.

Τα ρολόγια Ted Baker, κατασκευάζονται με άδεια της ILG (International Luxury Group) και είναι γνωστά για τα φωτεινά τους χρώματα και τις ζωντανές τους αποχρώσεις τα οποία αρμονικά αναμειγνύονται με το κλασικό και κομψό στυλ τους. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις λεπτομέρειες, με αποτέλεσμα την αριστοκρατική πολυτέλεια και το ιδιαίτερο αγγλικό στυλ που επέτρεψαν στο σήμα να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. Έτσι, η εταιρία Ted Baker κέρδισε το βραβείο "No Ordinary Brand" στην κατηγορία "Most Outstanding Brand στο Νησί.

TED BAKER LONDON: ΕΩΣ-70.00% ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΣΑΣ

KENNETH COLE watches
KENNETH COLE
New York
 
Στις συλλογές ρολογιών της Kenneth Cole ανήκουν τόσο κομψά όσο και μοντέρνα μοντέλα. Οι σχεδιαστές της εταιρίας προτιμούν απλά και εκλεπτυσμένα σχήματα που μεταφέρουν την ουσία των σημερινών μητροπόλεων. Στα νέα μοντέλα έχουν χρησιμοποιηθεί όλα τα χαρακτηριστικά της πολυτέλειας: στρας αλλά και χαραγμένα σχέδια στις κάσες, δίνοντας μια ματιά μοντέρνα και εκλεπτυσμένη.
Designers of this brand prefer simple and refined shapes for conveying the essence of modern American cities. In new models all the attributes of luxury have been actively used: rhinestones and engraved patterns on dials, giving an look expensive and refined to these watches. Τα λουράκια και τα μπρασελέ είναι κατασκευασμένα από γνήσιο δέρμα, ανοξείδωτο ατσάλι ή σιλικόνη υψηλής ποιότητας.

Η Kenneth Cole παράγει ρολόγια μηχανικά και quartz με ιαπωνικές μηχανές. Ορισμένα από τα ηλεκτρονικά μοντέλα διαθέτουν έλεγχο αφής ενώ στην συλλογή ι μπορείτε να βρείτε και τα περιζήτητα smartwatches.


KENNETH COLE NEW YORK: Ωρολόγια -70%  SMART WATCHES -75%


Λαμβάνετε το μήνυμα αυτό επειδή έχετε καταχωρηθεί στην ιστοσελίδα μας.
Η Αφοί Μπινή ΟΕ δεν αποστέλλει τις πληροφορίες που σας αφορούν σε τρίτα μέρη και σέβεται πλήρως την ιδιωτικότητά σας. Για περισσότερες σχετικές πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.
Αυτό το μήνυμα στάλθηκε αυτοματοποιημένα οπότε τυχόν απάντησή σας δεν θα φθάσει σε εμάς
Για ομαλή παραλαβή των μηνυμάτων μας, προσθέστε παρακαλούμε την διεύθυνση info@emporiorologion.gr στον κατάλογο των διευθύνσεών σας.

Για διαγραφή σας από την λίστα παραληπτών, κάνετε  κλικ
Εδώ!

footer wwt