749.260 ΠΡΟΪΟΝΤΑ - 74.891 ΚΩΔΙΚΌΣ - 66.092 EAN




ΑΝΟΙΧΤΆ ΚΑΙ ΌΛΟ ΤΟΝ ΑΎΓΟΥΣΤΟ!



#BusinessAsUsual

 11 Αυγούστου 2020....

testata emporiorologion.gr

noi ci siamo anche ad agosto 

Ανοιχτά και όλο τον Αύγουστο!

Αγαπητέ Συνεργάτη,

Ενώ ολόκληρος ο κόσμος των επιχειρήσεων αλλάζει σε αυτό που ονομάζεται "η νέα ομαλότητα" kau;vw αντιμετωπίζουμε μια φάση μεγάλων προκλήσεων, οι συνήθειες των καταναλωτών και η αλυσίδα εφοδιασμού προσαρμόζονται επίσης γρήγορα, αλλά υπάρχει ένα πράγμα στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε ότι θα παραμείνει ανέγγιχτο: μπορείτε πάντα να βασίζεστε στο emporiorologion.gr για την επιχείρησή σας!

Και τον Αύγουστο, #BusinessAsUsual

  • Οι πωλήσεις και οι υπηρεσίες χονδρικής Η πλατφόρμα μας λειτουργεί 24/7 στην πλατφόρμα μας, ενώ τόσο οι αποστολές όσο και η Εξυπηρέτηση Πελατών είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσουν όπως πάντα από Δευτέρα έως Παρασκευή: η αποστολή και οι παραδόσεις θα εκτελούνται ως συνήθως!
  • Η υπηρεσία Dropshippping  παραμένει διαθέσιμη και σε λειτουργία. Κάποιοι προμηθευτές θα κλείσουν αλλά έχουμε ήδη θέσει το σύστημά μας σε συνεχή αυτόματη ενημέρωση των διαθέσιμων υπολοίπων ώστε ναλαμβάνονται υπόψη οι ημέρες διακοπών των προμηθευτών μας.

                   🤗

 

emporiorologion.gr - Ο ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ συνεργάτης ΣΑΣ. Παντού και Πάντα.

 

#BusinessAsUsual

 
Λαμβάνετε αυτό το μήνυμα επειδή είστε εγγεγραμμένοι στον ιστότοπό μας. Δεν κοινοποιούμε τα στοιχεία σας σε τρίτους, σεβόμενοι το απόρρητό σας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας. Αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποστέλλεται αυτόματα: οι ενδεχόμενες απαντήσεις σε αυτό το μήνυμα δεν θα διαβαστούν ούτε θα απαντηθούν. Για να καταργήσετε την εγγραφή, παρακαλώ κάνετε κλικ  εδώ
FOOTER