837.086 ΠΡΟΪΟΝΤΑ - 76.014 ΚΩΔΙΚΌΣ - 67.926 EAN
ΩΡΟΛΌΓΙΑ OMEGA ΚΑΙ CITIZENOMEGA&CITIZEN

Ελβετική παράδοση VS Ιαπωνικής καινοτομίας
2 Μαϊου 2018
Logo wwt
 

OMEGA watches

OMEGA
165 χρόνια ελβετικής ποιότητας και αξιοπιστίας
Τα ρολόγια της Omega  είναι η κορυφή από τα εμπορικά σήματα του ομίλου Swatch: η ακρίβεια, η αξιοπιστία, η ποιότητα και η καλή εμφάνιση είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους τα ρολόγια Omega έχουν φορεθεί από πολλούς σταρ, για να μην αναφέρουμε το πρώτο ρολόι που φορέθηκε στο φεγγάρι στην αποστολή του Apollo 11 αλλά και τον αγαπημένο μυστικό πράκτορα του κόσμου 007. Η εταιρία διαθέτει μία ευρεία γκάμα από αθλητικά είδη όπως ο χρονογράφος Speedmaster, τα καταδυτικά ρολόγια Seamaster, σε πιο πολυτελή, όπως η Constellation και η περίφημη De Ville. Δείτε την πλήρη προσφορά μας ρολογιών OMEGA στην ιστοσελίδα μας, ειδικευμένη σε πωλήσεις χονδρικής από το 1999!

CITIZEN watches

CITIZEN
Best-seller μοντέλα σε τιμές closeout

Η περίφημη στάση των Ιάπωνων να κατασκευάζουν μικρά τεχνολογικά θαύματα είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο και αντικατοπτρίζεται επίσης στους μηχανικούς και τους ωρολογοποιούς της Citizen: αυτό οδήγησε στην υπεροχή της Citizen στην ακρίβεια των ρολογιών δημιουργώντας ρολόγια όπου η ακρίβεια του χρόνου μπορεί να είναι τόσο μεγάλη που η απόκλιση να μην ξεπερνάει τα 3 δευτερόλεπτα ανά έτος!

Από το Titanium, όπου οι ελαφριές αλλά ισχυρές κάσες τιτανίου δεν φοβούνται ούτε τις πιο ακραίες δοκιμασίες, τα μοντέλα Promaster, τα οποία εκτιμούν περισσότερο οι δύτες, το πολυλειτουργικό Skyhawk, απαραίτητο σύντροφο ενός επαγγελματία πιλότου, όλα τα ρολόγια Citizen είναι μερικά από τα καλύτερα value for money ρολόγια του κόσμου. Ανακαλύψτε τα όλα στη νέα μας μοναδική προσφορά

 Λαμβάνετε το μήνυμα αυτό επειδή έχετε καταχωρηθεί στην ιστοσελίδα μας.
Η Αφοί Μπινή ΟΕ δεν αποστέλλει τις πληροφορίες που σας αφορούν σε τρίτα μέρη και σέβεται πλήρως την ιδιωτικότητά σας. Για περισσότερες σχετικές πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.
Αυτό το μήνυμα στάλθηκε αυτοματοποιημένα οπότε τυχόν απάντησή σας δεν θα φθάσει σε εμάς
Για ομαλή παραλαβή των μηνυμάτων μας, προσθέστε παρακαλούμε την διεύθυνση info@emporiorologion.gr στον κατάλογο των διευθύνσεών σας.

Για διαγραφή σας από την λίστα παραληπτών, κάνετε  κλικ
εδώ
footer_news_emporiorologion.gr_2015