801.449 ΠΡΟΪΟΝΤΑ - 75.304 ΚΩΔΙΚΌΣ - 67.025 EAN
MOMO DESIGN: SWISS MADE QUALITYMOMO DESIGN

 
...πάνω από 100 διαφορετικά μοντέλα, ΟΛΑ σε Εξαιρετικές τιμές
2 Νοεμβρίου 2018
WWT HEADER
 

MOMO DESIGN WATCHES

Το όνομα MOMO βγαίνει από τον συνδυασμό των λέξεων Moretti-Monza, της πασίγνωστης εταιρίας after market ανταλλακτικών αγωνιστικών αυτοκινήτων που ιδρύθηκε πριν από 50 χρόνια στη Monza της Ιταλίας.

Την δεκαετία του 90 η εταιρία επεκτάθηκε στο σχεδιασμό ειδών πολυτελείας, από τσάντες ταξιδιού και βαλίτσες μέχρι γυαλιά ηλίου, κράνη και ... ρολόγια!

Ο συνεργάτης της για την παραγωγή ρολογιών είναι η SORDI S.p.A., ιταλική εταιρία με δεκαετίες εμπειρίας στην παραγωγή ρολογιών, ιδιοκτήτης της μάρκας MONDIA και κάτοχος άδειας για τα ρολόγια της VESPA. Η βασική συλλογή ρολογιών MOMO DESIGN κατασκευάζεται στην Ιταλία, ενώ οι συλλογές υψηλών προδιαγραφών είναι όλες SWISS MADE.

Προσφέρουμε 100 διαφιρετικά μοντέλα ρολογιών MOMO DESIGN, όλα SWISS MADE σε εξαιρετικά ελκυστική τιμή.


MOMO DESIGN
SWISS MADE
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΔΩ

MOMO DESIGN Mod.DIVE MASTER CHRONO MD282SB-40MOMO DESIGN Mod.DIVE MASTER SPORT MD1281BK-11MOMO DESIGN Mod.ESSENZIALE HERITAGE MD6003SS-12

Λαμβάνετε το μήνυμα αυτό επειδή έχετε καταχωρηθεί στην ιστοσελίδα μας.
Η Αφοί Μπινή ΟΕ δεν αποστέλλει τις πληροφορίες που σας αφορούν σε τρίτα μέρη και σέβεται πλήρως την ιδιωτικότητά σας. Για περισσότερες σχετικές πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.
Αυτό το μήνυμα στάλθηκε αυτοματοποιημένα οπότε τυχόν απάντησή σας δεν θα φθάσει σε εμάς
Για ομαλή παραλαβή των μηνυμάτων μας, προσθέστε παρακαλούμε την διεύθυνση info@emporiorologion.gr στον κατάλογο των διευθύνσεών σας.

Για διαγραφή σας από την λίστα παραληπτών, κάνετε  κλικ
ΕΔΩ
footer wwt