898.681 ΠΡΟΪΟΝΤΑ - 78.240 ΚΩΔΙΚΌΣ - 70.819 EAN
SWISS MILITARY HANOWA & ROAMER OF SWITZERLANDswiss

Ελβετική Ποιότητα by ILG (International Luxury Group)

1 Δεκεμβρίου 2017

logo

 
Αν ψάχνετε για ένα Ελβετικό Ρολόι υψηλής ποιότητας, το σήμα "Swiss Made" είναι αυτό που ψάχνετε. Βέβαια, τα ελβετικά ρολόγια είναι συνήθως ακριβά κομμάτια τέχνης με υψηλής ποιότητας χειροποίητες κατασκευές και εντυπωσιακούς μηχανισμούς. Αλλά γνωρίζετε ότι υπάρχουν Ελβετικές μάρκες  "Swiss made" ρολογιών με πολύ υψηλή ποιότητα σε προσιτές τιμές;
Ελάτε και καλωσορίστε τις τελευταίες παραλαβές σε ρολόγια SWISS MILITARY HANOWA & ROAMER OF SWITZERLAND : Η καλύτερη ποιότητα σε προσιτές τιμές!

 

Orologi SWISS MILITARY HANOWA

SWISS MILITARY HANOVA

Τα SWISS MILITARY HANOWA είναι το σημείο όπου η ελβετική ωρολογοποιία τους ιστορικού brand HANOWA αποκτάει μία φρέσκια εμφάνιση με την επίσημη έγκριση της Ελβετικής Ομοσπονδίας.
Βιδωτές κορώνες, στεγανότητα
100 m., Ατσάλι 316L φωσφορίζοντα υλικά νέας τεχνολογίες σε δείκτες και σημεία, όλα αυτά είναι standard χαρακτηριστικά των ρολογιών  SWISS MILITARY HANOWA και επιπλέον, βέβαια, υψηλής ποιότητας ελβετικοί μηχανισμοί. Επιπλέον τα αυτόματα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με κρύσταλλο ζαφειριού στο καπάκι του ρολογιού ώστε να φαίνεται η καρδιά όλων των ρολογιών, ο μηχανισμός!

Αποκτήστε τα χωρίς κανένα περιορισμό!!!

ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ!
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ!
 
 

Orologi ROAMER

ROAMER OF SWITZERLAND

Ένα ρολόι Roamer φωνάζει από μακριά την ποιότητά του η οποία αποτυπώνεται και στο όνομά του: ROAMER OF SWITZERLAND, με το "Swiss Made" να αναγράφεται στο καντράν του. Μεγάλη ποικιλία μοντέλων σε διάφορα σχήματα και στυλ και ποιοτικό έλεγχο που προβλέπει ότι το κάθε ένα ρολόι περνάει από μία σειρά ποιοτικούς ελέγχους πριν φύγει από την εταιρία από κάποιον εξειδικευμένο τεχνικό. Κάθε ρολόι Roamer είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη με έναν τρόπο που μόνο τα "swiss made" ρολόγια μπορούν να εγγυηθούν.


ΩΡΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΤΩΣΗ
ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 60%
 
Λαμβάνετε το μήνυμα αυτό επειδή έχετε καταχωρηθεί στην σελίδα μας. Δεν δίνουμε τις πληροφορίες σας σε τρίτους και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας. Αυτό το email στάλθηκε αυτόματα, κατά συνέπεια τυχόν απαντήσεις σε αυτό δεν θα φτάσουν στους παραλήπτες και δεν θα διαβαστούν. Για διαγραφή από την λίστα παραληπτών κάνετε κλικ εδώ

wwt footer